Rosefield watches moeten op je wishlist!

Rosefield
Rosefield is een splinternieuw Nederlands horlogemerk met een ode aan fashionable New York. Dit leuke merk heeft een uitgebreide collectie betaalbare horloges voor zowel dames- als heren. De elegante & moderne bandjes zijn verwisselbaar en van hoge kwaliteit. Zo kan je af en toe van bandje verwisselen en dit aanpassen naar je outfit!

Voor Rosefield is kwaliteit net zo belangrijk als design. Daarom werken ze alleen met de beste materialen. Zo zitten in alle horloges duurzame Japanse uurwerken en zijn de bandjes gemaakt van soepel leer en elegant mesh roestvrij staal. Voor de productie van de horloges werken ze samen met een aantal toonaangevende luxe horlogefabrikanten die al tientallen jaren horloges met de hand maken. Het resultaat is een uitgebreide collectie betaalbare premium quality horloges met twee jaar garantie, die er ook buitengewoon goed uitzien ; )

Ik ben zelf erg fan van de onlangs gelanceerde GRAMERCY collectie die vernoemd is naar een toplocatie in Manhattan; dé pleisterplaats voor modeontwerpers uit de hele wereld. De belangrijkste stijlkenmerken van deze collectie zijn de minimalistische leren bandjes zonder stiksels die voor een fashionable uitstraling zorgen. Maar ook de MERCER collectie is very nice en is een ode aan Mercer Street; een toonaangevende winkelstraat in Soho en het thuis van de hippe voorhoede. De belangrijkste stijlkenmerken van deze collectie zijn de elegante en moderne bandjes van mesh roestvrijstaal.

Rosefield horloges zijn er vanaf 89 Euro via de website van Rosefield.

Rosefield

Rosefield

Rosefield

Rosefield

Roesefield

rosefield

Rosefield

 

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf