SANNE ROSE BAGS

njoy2give

Wat ben ik blij; ik ben een mooie tas rijker. Een vrouw kan je niet meer laten stralen, dan met een nieuwe tas. Zo ontdekte ik laatst de prachtige pareltjes van SanneRose. Dit label bestaat uit een tassenlijn met uber stylishe tassen die tijdloos zijn. Motto : Style before Fashion! De tassen worden met de handgemaakt in kleine oplages waardoor je altijd in het bezit bent van een uniek exemplaar.

Puurheid, eenvoud en kwaliteit in een smaakvolle combinatie van het juiste ontwerp zijn typerend voor het werk van SanneRose. Het leer wordt met zorg geselecteerd en er wordt als basis gekozen voor natuurlijke tinten. SanneRose is een label voor iedere vrouw maar vooral voor dames die van kwaliteit en iets unieks houden.

Dat is nu net waar ik echt helemaal achter sta. Ik houd van mooie basics die wel kwalitatief goed zijn. En een tas daar doe je ook weer jaren mee en is jouw visitekaartje.

Na Kelly en Kristina, ben ik trots ook een SanneRose bag cadeau te hebben gekregen. Ik koos voor de blauw/grijze suède shopper LOIS. Vind jij ‘m ook zo cool?!

Shop jouw tas op SanneRose en een perfect, stylish cadeau is in da pocket! 

‘Njoy style in life.

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf