TE GEK KERSTCADEAU VOOR HEM

njoy2give

Wil jij hem voor de kerst eens wat anders dan anders geven? Denk dan aan een te origineel overhemd van het gave merk A fish named Fred. Eindelijk een merk voor mannen dat weggaat van de massa en staat voor onderscheidend zijn en stoer. Wat wil je als man? Opvallen door er kek uit te zien! Het merk maakt mannenkleding dat bestaat uit kleurrijke en opvallende dessins die allesbehalve borrrringggg zijn. Want van al het standaard is er al genoeg, gaap gaap.

Zo gaf ik mijn vent een ‘Fred’ voor de kerst cadeau zodat hij er feestelijk uitziet. Bovendien vind ik originele cadeautjes geven natuurlijk helemaal het einde dus allebei blij. En hij vindt ‘m super! Maar kan je iedereen verblijden met een Fred? Jazeker; ongeacht leeftijd, beroep of type man. Een ‘Fred’ is namelijk garantie voor plezier, kleurrijk, zelfvertrouwen en ontsnappen aan de grijze massa. En daar zit iedere man op te wachten want we leven maar één keer.

A fish named Fred

Wat is begonnen in 2011 als klein merk met een visie, wordt tegenwoordig wereldwijd herkend en erkend. Met meer dan 750 winkels in 26 landen met een volledig assortiment, is A fish named Fred een gerespecteerd kledingmerk dat laat zien dat het ook anders kan. En omdat het merk als een speer gaat, wilden ze ook hun eigen winkel openen. De eerste is geopend in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Winkel nummer 2 is geopend in het prachtige Maastricht, één van de oudste steden van Nederland. Deze ‘monobrand’ winkel is een volledige beleving in de stijl van A fish named Fred. Behang, meubels, muziek, Fred bier en wijn zijn enkele elementen waarmee de mensen worden verrast. 

X-mas collectie

Fred heeft speciale limited edition kersthemden uitgebracht die stuk voor stuk origineel zijn en een hippe variant zijn op de kersttrui waar je je vriend liever niet in ziet. Ik koos voor een donkerblauw dessin die hij ook gewoon het hele jaar door kan dragen want hij is zo mooi! En dan kan hij de speciaal erbij geleverde kerststropdas gewoon in de kast laten. Het ultieme kerstcadeau voor hem. Dit cadeau wordt geleverd in een supermooie giftbox dus een feestje om uit te pakken.

Wil jij ook een Fred cadeau geven? Check dan snel de website van A fish named Fred waar je alle leuke outfits kunt bekijken en check hier jouw dichtstbijzijnde verkooppunt. 

‘Njoy a colourful X-Mas

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf