TOP 4 VALENTIJNSCADEAUS (NET EVEN ANDERS!)

njoy2give
  1. Rozen

Rode rozen blijven favoriet. Bloompost.nl heeft een speciale ‘Love collection’ samengesteld voor de lovebirds onder ons. Alle bloemen gaan direct van de kweker naar de ontvanger en zijn van de beste kwaliteit. Er wordt zelfs negen dagen vaasgarantie afgegeven! De bloemen worden per post verzonden, met toevoegingen van persoonlijke kaartjes, chocolade en vouwbare vaasjes. Naast rozen kan je ook kiezen voor rode tulpen of lelies, om net weer wat origineler te zijn dan de rest van Nederland. Happy giving!

njoy2give

  1. Parfum

De afgelopen dagen waren het de parfumeries die druk in de weer waren om alle geschenken op tijd te leveren en in te pakken (duurt lang, maar dan heb je ook wat). Kies je voor een specifieke geur, trend, merk of budget? Escentric Molecules bestaat als sinds 2006 en maakt furore als het anti-parfum merk. De series 01, 02 en 03 zijn gemaakt met een laboratorium gecreëerd geurmolecuul. Unisex en op elke huid anders. Passend bij de drager. De originele geur, Molecule 01, is een frisse mix van amber en houtachtige accenten. Perfect om te delen aan de wastafel.

njoy2give

  1. Chocolade

Kwalitatieve Belgische fairtrade chocolade en daarbij elk ander smakelijk ingrediënt wat je wensen kan. Chocstar.nl is hét adres voor chocolade cadeaus. Je ontwerp het geschenk helemaal zelf door een model te kiezen en de basis chocolade. Daarna maak je een keuze uit de vele toppings die je kan toevoegen: noten, fruit, kruiden en nog meer lekkers. Heb je haast? Kies dan uit de last minute choco’s die al samengesteld zijn. Het cadeau valt thuis op de mat, want de pakketjes van Chocstar gaan gewoon door de brievenbus.

njoy2give

  1. Kaarten

Het concept Theeduif.nl klinkt je wellicht bekend in de oren. Al eerder verscheen er een artikel over het dit bijzonder initiatief op de blog. In een paar stappen ben je verzekerd van een unieke kaart voor je geliefde. Vergeet de grote kaartendistributeurs en ga voor persoonlijk en symbolisch. Speciaal voor Valentijn hebben de dames achter het concept zes ontwerpen gemaakt. Handgemaakt met biotop papier en houten stempels. Zo heeft elke kaart een unieke handtekening. The best part? Je kiest er ook nog eens een bijzondere smaak thee bij. Dat wordt genieten!

njoy2give

‘Njoy

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf