VALENTIJNSTOPPERS VOOR HEM

njoy2give

Speciaal voor al onze Valentijntjes een Top 5 van leukste cadeaus voor hem ooit eerder verschenen op Njoy2give, oftewel de echte bestsellers die het altijd goed doen en geschikt zijn voor 14 februari.

VOOR HEM

1.De Gents Collective cadeaubox (vanaf 45 Euro), lees hier meer over dit geweldige concept. Dé giftbox met 4-5 gentleman accessoires van jonge, unieke en bij voorkeur lokale merken. Dat is nog eens een perfect gift.

njoy2give

njoy2give

2. Our/Amsterdam Vodka; puur & simple (vanaf 20 Euro). Deze Vodka belooft een unieke, zachte smaak te hebben en is een combinatie van uiterst delicate geheime ingrediënten en speciaal gezuiverd Amsterdams water. Dat de flessen ook nog eens in een aantrekkelijk modern jasje worden verkocht, maakt dit tot een uniek mannencadeau (met liefde voor 020, dat dan weer wel!). Lees het hele artikel hier terug.

njoy2give

3. Een unieke sok van Effio (vanaf 16 Euro). Effio is een Nederlands herenmode merk opgericht in 2007. Ze maken hoge kwaliteit herensokken. Stijlvol en met oog voor details. Effio gelooft dat het verschil in het leven gemaakt wordt in details. Daar wordt het onderscheid gemaakt tussen het gangbare en het doordachte. Ze zijn er trots op hun onze collecties te produceren bij de family Bertoletti in Italie. Dutch design, Made in Italy. Lees hier het hele artikel terug.

njoy2give

njoy2give

4. Geef een House of Einstein box. Laat je vriend, man, collega of vader kennismaken met de online kledingservice voor hem. HOE neemt contact op en bespreekt zijn wensen. Vervolgens ontvangt hij een box thuis en kan hij kiezen welke kledingstukken hij wilt houden! Welke man wil er nou niet perfect gekleed gaan? Lees hier het hele artikel terug.

njoy2give

njoy2give

5. Een tas van The Property Of. Onder het geniet van vele koppen koffie en een wens voor mooie tassen met design, vervaardigd van de betere materialen, is Property Of in 2006 in Amsterdam ontstaan. Property Of is een jong merk dat oude materialen perfect weet te integreren met nieuwe technieken, zodat de mooiste tassen en kleine lederwaren worden gecreëerd. Naast het fraai design, zijn ze ook nog eens geschikt voor de wisselende weersomstandigheden.

Check de website hier of bezoek hun winkel in Amsterdam, Herenstraat 2.

Njoy2give

 

 

‘Njoy!

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf