VICTORIA’S CHOICES FASHION ITEMS

Victoria’s Choices is een online boutique voor vrouwen die iets speciaals willen kopen. Het gaat om items met een twist die een mooie aanvulling zijn voor ieders garderobe. Van cashmere mantels, zijden blouses tot bijouterie. Oprichtster Victoria Karo (33) vertelt over haar merk.

Waar komt je interesse in mode vandaan?

Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in mode. Deels door mijn herkomst. Ik kom uit Rusland en vrouwen willen hier graag het nieuwste van het nieuwste en willen graag gezien worden. Maar ook omdat ik me vanaf mijn jeugd al flink in verdiept heb. Elk weekend zat ik modebladen te lezen en fashion shows te kijken. Welke designers zijn er, wat is hun verhaal? Tegenwoordig is één van mijn hobby’s mode exposities bezoeken, van New York tot Den Haag. Deze inspireren mij enorm. Als je mijn Instagram account volgt, dan krijg je daar een beeld bij. Daarnaast ben ik altijd bezig met de laatste trends en probeer deze te adopteren naar mijn eigen garderobe waarbij klassiek en tijdloos mijn smaak het beste omschrijven.

Hoe is het idee ontstaan voor je webshop?

Ik zag een duidelijk gat tussen het midden segment en wat duurdere merken. Vaak wil ik net iets speciaals. Een mooie mantel, een avondjurk, een bijzondere tas. Dit is vaak lastig te vinden in het midden segment. Niet iedereen kan zich een jurk van 300 euro veroorloven maar veel vrouwen willen ook niet iets dat iedereen heeft. Zeker in Nederland heb je net wat minder keuze dan in buurtlanden. Bovendien zie je vaak dat er een handje vol merken zeer populair worden en dat draagt iedereen dan. Maar ik ben op zoek naar net dat ene unieke item. Mijn missie is om meer onderscheid te brengen in de manier waarop we ons kleden. Het is durven uniek zijn en je smaak laten zien.

Hoe kies je je items voor Victoria’s Choices?

Alle items kies ik op basis van mijn persoonlijke smaak. Ik hou van klassiekers met een bijzondere twist. Het kan kleur, materiaal of design zijn maar het moet zeker niet een doorsnee item zijn.

Is het een luxury merk?

Nee, Victoria’s Choices is een boutique voor elke portemonnee. Ik heb goedkopere items maar ook items met een duurder prijskaartje. Dat laatste is gebaseerd op de materialen: pure zijde of cashmere zijn nu eenmaal duurder dan kunststoffen.

Hoe zie je je toekomst? Wil je ooit een fysieke winkel?

Het is nog te vroeg om deze stap te zetten. Ik ben net begonnen en denk dat het online gedeelte mij juist inspireert. Ik wil zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn concept en tegelijkertijd persoonlijk blijven en mijn klanten goed bedienen. Een deel van mijn clientele kiest voor private shopping. Ze geven aan welke items ze willen van kleur tot prijs. Ik zoek het bij internationale leveranciers (Azie en UK) en importeer deze naar Nederland. Ik ben ook aan het kijken om Russische designers naar Nederland te halen. Daar zie ik de mooiste ontwerpen die het brede publiek ook in Nederland zeker zullen aanspreken. Dat is mijn droom. Ik hoop dat dit gaat lukken. De cirkel is dan rond.

Kun je iets vertellen over jezelf?

Ik woon in Den Haag en heb naast mijn webshop ook een full time baan als internationale senior marketeer. Het is uitdagend om beide te combineren. Maar mijn sleutel is one thing at a time. Gefaseerd groeien en vooral plezier erin houden. In mijn baan spreek ik vaak ook andere ondernemers. Het is ook leuk om hun kant van het verhaal beter te begrijpen dankzij mijn eigen initiatief. Verder maak ik altijd tijd voor reizen, sporten, lezen, exposities bezoeken, rondstruinen in de stad en fine dining. Dit allemaal inspireert mij en ontwikkelt mijn smaak. Wie weet wat voor moois het nog meer gaat brengen.

Speciale actie voor Njoy2give lezers

Tijdelijk ontvang je 10% korting in de webshop van Victoria’s choices met gebruik van de code NJOY10.

Liefs Victoria & ‘Njoy shopping

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE!
Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf