Vintage shoppen bij robins hood

njoy2give

Amsterdam is een hotspot rijker waar je fijne vintage, design en fairtrade cadeaus kunt ontdekken; robins hood. Deze intieme, maar toch cleane winkel biedt volop inspiratie en bevindt zich in hartje Jordaan, aan de Tweede Tuindwarsstraat. Alle items zijn persoonlijk ingekocht door oprichter Robin en hebben hierdoor allemaal een eigen verhaal. Robin’s credo is dan ook: een mooi product komt van een mooie plek.

Voor zijn werk in de wereld van branding, mode & lifestyle heeft Robin de hele wereld over gereisd. Amsterdam is altijd zijn thuisbasis geweest. In 2013 reisde hij naar Nepal om de ambachtslieden die sieraden maken, te bezoeken. Daar, in één van de armste landen ter wereld, ontmoette hij mensen met echte toewijding voor hun vakmanschap en hun streven naar een beter leven voor zichzelf en hun familie. Dit was het moment dat de eerste ideeën om robins hood op te richten, zijn ontstaan. Met als locatie de buurt waar zijn wortels zijn komen te liggen, de Amsterdamse Jordaan. Hij is ervan overtuigd dat het erfgoed en herkomst van elk item echt telt. Het draagt bij aan zijn schoonheid en het geluk dat het brengt.

Ontdekt voor jou

Een stijlvolle toevoeging voor je huis kan in één keer je leefomgeving veranderen. Ga voor schatten uit het verleden; vintage, zo heb je altijd iets bijzonders te pakken. Of opteer voor stoer beton, delicaat glas of mooi porselein; alle items zijn op een verantwoorde manier gecreëerd. robins hood verkoopt leuke opkomende merken en of kunst van opkomende talenten. Hierdoor geven nieuw en oud een mooie mix van aanbod. Uiteraard kan je ook jezelf een fashion cadeau doen. Een sjaal of een tas. Want dressing up is altijd goed.

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

Het adres :

robins hood, Tweede Tuindwarsstraat 7 (een piepklein gezellig straatje) te Amsterdam. Of neem een kijkje op de website van robins hood.

Happy shopping!

X

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf