VOOR MAMA

Vrolijk vormgegeven boekjes die fijne herinneringen kunnen vastleggen en daarmee een perfect cadeau zijn? Het bestaat! Als cadeaublogger word ik me hier echt wild enthousiast van want dit is nu net even anders dan anders en vind jij maar eens iemand die hier niet van gaat glimlachen. Ik leg het even uit. Elma van Vliet is een schrijfster die leuke cadeauboekjes uitbrengt omdat zij jou helpt écht contact te maken in de drukke wereld waarin we leven. Het kwam eerst wat zoetsappig op me over maar haar persoonlijke verhaal over het verlies van haar moeder greep me direct aan. In mijn omgeving ken ik teveel leeftijdgenoten die één van hun ouders al zijn verloren. Hierdoor realiseer ik me hoe dankbaar ik mag zijn dat ik nog mag genieten van mijn lieve ouders! Door de waan van de dag lijkt het bijna vanzelfsprekend. Ik probeer me weleens voor te stellen hoe het zou zijn als ze op een dag zouden wegvallen. Wat een vreselijke gedachte. Ik zet dit dan ook meteen van me af, maar realiseer me hierdoor dus écht dat ik moet genieten van alle leuke momenten die ik met ze deel.

Elma van Vliet ging er ‘gewoon’ vanuit dat haar moeder er wel zou zijn op de momenten dat ze haar nodig had. Maar toen haar moeder jaren geleden ernstig ziek werd, stond haar wereld compleet op haar kop. Ze realiseerde zich dat ze zoveel wilde vragen aan haar moeder nu ze nog leefde. Over wie ze vroeger was en over grote en kleine momenten in haar leven. Om antwoord te krijgen op deze vragen, besloot ze een boek te maken speciaal voor haar moeder. Mam, vertel eens. Het was een compleet nieuw boek voor de boekenmarkt in 2005. Een boek dat niet vertelde, maar vroeg. Een boek dat je kreeg, maar ook weer terug moest geven. Toen een klein meisje aan haar vroeg of ze ook zo’n boek voor haar vader wilde maken, besloot ze niet alleen om dat te doen, maar ook om haar baan op te zeggen om zich te richten op haar liefde voor het verbinden van mensen door middel van verhalen. Ze had toen nooit durven dromen, dat deze stap 3 miljoen verhalen zou opleveren van moeders, vaders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen. Persoonlijk is haar grootste cadeau van alles ,dat haar moeder er nog is. Ze is haar allergrootste fan en een belangrijke bron van inspiratie voor Elma.

En zo ben ik op mijn beurt trots op mijn mama. Ook zij is mijn allergrootste fan van mijn blog en is gok ik één van mijn grootste bezoekers van mijn website en helpt me ook vaak taaltechnisch om mijn schrijfstijl te verbeteren! Daarnaast is ze gewoon een schat die er altijd voor me is en vind ik het vertederend om te zien hoe gek ze is van haar eerste kleinzoon James. Ze is naast de liefste moeder, nu ook de liefste oma! Mam, dit boekje komt jouw kant op en begin maar met schrijven…!
 
Speciaal voor Moederdag heeft Elma van Vliet haar cadeauboek Lieve Mama in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat ‒ Voor Mama, een boekje over ons ‒ is een vrolijke uitgave in klein formaat om zelf te vullen met grappige anekdotes, onvergetelijke uitspraken en mooie momenten. Ga naar de website van Elma van Vliet waar dit te koop is vanaf 12,50 Euro. Hier tref je ook de andere originele vertelboeken aan of één van de andere toffe cadeaus. Met Elma’s hulp schrijven meer dan drie miljoen mensen wereldwijd eigen, persoonlijke verhalen. Zie ook elmavanvliet.com.
 

‘Njoy!

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

1 COMMENT

  • mommyrules

    Wat leuk Joyce, ik lees het te laat voor moederdag maar ga het wel in gedachten houden voor een ander moment!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf