Bloomon cadeautip : wij vrouwen smachten naar bloemen

Het klinkt jullie mannen misschien niet bekend in de oren; maar wij vrouwen HOUDEN echt van bloemen. Maar dan geen boeket van het tankstation, maar mooie verse bloemen! Mannen please, hoe moeilijk kan het zijn om eens in de zoveel tijd de bloemetjes buiten te zetten.. te uhhhh …. bestellen, bedoel ik : ) En dat dat in 1 druk op de knop kan, bewijst nieuwkomer Bloomon!

Bloomon lanceert het online bloemenabonnement waarbij de bloemen ‘s avonds gratis en wel aan de deur worden bezorgd ! Je kiest zelf de frequentie en het type boeket. Simple as that! Bovenal zijn de bloemen altijd vers omdat Bloomon rechtstreeks vanuit de kweker bezorgd.

Je hebt al een abonnement vanaf 15 Euro ! Bekijk hun mooie website : www.bloomon.nl

BLOOMON

BLOOMON

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf