YOUR SECRET FRIEND

njoy2give

Iedereen vindt het toch leuk om iemand te verrassen of om zelf verrast te worden? Vanuit dit idee is Your Secret Friend ontstaan. Met deze service kan je iemand positieve aandacht geven die hij of zij verdient. Het leuke is dat je op meerdere momenten wordt verrast en echt even staat te kijken! In eerste instantie is het anoniem en later wordt de afzender onthult door middel van een persoonlijke boodschap.

Zo kreeg ik ineens een ansichtkaart in de bus met een lieve boodschap, maar zonder afzender! Het maakte me blij toen ik het las, maar ik werd natuurlijk meteen nieuwsgierig. Ik snapte er niks van eigenlijk. Niet veel later ontving ik een hele box met cadeaus, nu was ik helemaal verbaasd; wéér geen afzender! Gelukkig kreeg ik een paar dagen later een ansichtkaart en werd mijn Secret Friend onthult. Leuk leuk! En wat zat er allemaal in?

  • Een heerlijk masker om te ontspannen
  • Biologische thee van Shooti ma
  • Chakra geurkaarsenset in allemaal vrolijke kleurtjes
  • Mini chocolaatjes
  • Grappige kaartjes met quote
  • Een leuk armbandje

Zou jij iemand op deze originele manier willen verrassen? Zo gaat het in zijn werk; je kiest een pakket uit dat past bij de gelegenheid waarvoor je het pakket wilt versturen. Elk pakket is in vier maten verkrijgbaar; extra small, small, medium en large (ik had trouwens een Small-box). Alle pakketten bestaan uit 1 anonieme kaart (maak de geadresseerde maar even flink nieuwsgierig!), een box met meerdere cadeautjes en tot slot één kaart waar je je persoonlijke boodschap op kunt laten schrijven en je jezelf dus onthult. Alle pakketten worden met stijl en aandacht samengesteld. De inhoud van de pakketten is een verrassing en zijn te versturen vanaf € 14,50.

Laat iemand lekker genieten van dit leuks! Kijk gauw op de website van Your Secret Friend and be secret… SSSStttttt.

‘Njoy

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf