ZO VADER, ZO ZOON CADEAU

Geïnspireerd op de bijzondere band tussen vader en zoon, heeft het Nederlandse sokkenmerk Effio, een uniek cadeau uitgebracht. Met de ‘Like father, like son’ collectie heeft de Uniform sok een speciale uitvoering voor (aanstaande) vaders en zonen ontworpen waarmee de kleintjes al van jongs af aan matchen met hun vader. Trotser kan je een vader natuurlijk niet maken! Op deze manier leert vader zijn zoon stylish voor de dag te komen en een kijk op de wereld te geven met oog voor detail.

‘IT STARTS WITH DETAILS’.

James was uiteraard blij verrast met zijn nieuwe sokken voor hém en voor zijn papa!

Effio is een Nederlands herenmode merk opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in het maken van hoge-kwaliteit herensokken. De collecties zijn sophisticated en stijlvol. Ze geloven dat het verschil in het leven gemaakt wordt in details. Daar wordt het onderscheid gemaakt tussen het gangbare en het doordachte. Effio is er trots op dat hun collecties geproduceerd worden bij de family Bertoletti in Italie. Dutch Design, Made in Italy!

De ‘Like Father Like Son’ is beschikbaar als luxe Effio giftbox op de website met daarin één paar Uniform voor papa en drie paar baby (6-12mnd) sokken in drie kleurstellingen voor 39 Euro.

Papa, ik lijk steeds meer op jou’.

Foto’s eigendom van: Njoy2give. Model: James

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf