ZWANGERSCHAPSSHOOT

njoy2give

Whoehoe ik heb een zwangerschapsshoot gedaan! Zoals jullie lezers vast al eerder hebben gezien, ben ik zwanger van mijn eerste kindje. Hoe bijzonder en spannend is dat. En ik moet eerlijk bekennen, dat ik altijd een beetje anti zwangerschapsshoots was. Ik vind ze vrij snel ordinair met blote buiken en broeken half open. Ik had er gewoon niks mee. Maar ik kwam in contact met Mieke van Mieke Broer Fotografie. Zij verzekerde me dat er ook moderne shoots bestaan die vast en zeker wél bij mij zouden passen. En naarmate mijn buik in omvang toenam, voelde ik ook ineens de behoefte om dit mooi op beeld vast te laten leggen. Wie weet is dit wel de enige keer in mijn leven dat er zo’n bijzonder ‘iets’ in mijn buik aan het groeien is. Dus ik was om en besloot er toch voor te gaan. En ik wil dit graag met jullie delen.

Enfin, de datum was geprikt en ik was er klaar voor. Mijn buik was ook niet meer te missen :-). Het leek me leuk de shoot in huis te doen en deels buiten in mijn tuin zodat het extra persoonlijk zou worden. Ik nam met Mieke door wat ik voor ogen had zodat ze een beetje een gevoel kreeg hoe ik het voor me zag. Naast fotograaf zijn, kan Mieke ook zorgen voor je make-up en haar. Mieke heeft hele mooie, grove krullen gezet zodat ik er niet te alledaags uit zou zien. Want hé die zwangerschapsshoot doe je dus maar 1x (in principe..!). Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Mieke en vond dat ze echt de tijd nam voor de shoot. Ook vond ik Mieke echt bekwaam met haar vak. Ze overtuigde me soms van een bepaalde positie dat dat wel of niet goed zou uitpakken op beeld. We hebben echt een hele hoop shots gedaan zodat we zeker zouden weten dat er een paar toppers bij zouden zitten! En ik ben mega blij dat ik het toch gedaan heb, want de foto’s zijn heel mooi geworden.

Naast Mieke Broer Fotografie, zou je Mieke ook kunnen kennen van The Complete Wedding; haar bedrijfsnaam zegt het al; zij kan je assisteren met de organisatie van je hele bruiloft. Mieke is namelijk weddingplanner, bruidsstylist en bruidsfotografe tegelijk. En wat is er fijner op je mooiste dag onbezorgd te genieten? Hoe efficiënt is het dan met 1 contactpersoon die aan 1 woord genoeg heeft, te communiceren en je compleet te laten ontzorgen?

Terug naar mijn shoot. Hieronder een impressie van mijn shoot en ik ben echt heel blij met het eindresultaat! Classy & modern. Dat is hoe ik het zelf omschrijf en dat past ook bij mij. Dus me HAPPY en Mieke heeft dat perfect over kunnen brengen.

Ook zo’n shoot? Informeer bij Mieke naar de mogelijkheden en laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen! Het is echt een heel bijzonder aandenken aan die 9 maanden! Alleen voor lezeressen van Njoy2give kan je jezelf, of iemand, een zwangerschapsshoot cadeau doen voor het speciale tarief van 150 Euro. Deze actie loopt vanaf augustus t/m oktober 2016 en is inclusief je 3 mooiste foto’s! Uiteraard kan je de shoot uitbreiden met haar en make-up!

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

njoy2give

Njoy2give

FIND YOUR PERFECT GIFTS HERE! Je vriendje, die allerleukste vriendin, die lieve tante, die aardige buurvrouw of collega: er is altijd een reden te bedenken om je liefde of waardering te tonen aan iemand. Deze blog geeft je inspiratie voor het vinden van hét perfecte cadeau ! Uiteraard mag deze blog je ook inspiratie geven om jezelf eens goed in de watten te leggen : )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BlogSociety
Adverteren of samenwerken? Mail mij!

Mail: info@njoy2give.nl


Logo-Bloglovin

Logo-the-shelf